пʼятниця, 1 травня 2020 р.

Материнство - це Божий дар

 Клиника Мать и Дитя - Posts | Facebook

     У другу неділю травня в Україні разом із низкою інших країн святкують День матері. В 2020 р. - це 10 травня.
     День Матері відзначають в травні.Цей місяць вважається місяцем Пречистої Діви Марії. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва та допомоги. В травні, коли Природа-Мати виряджає свою Доню-Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці та радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві й відзначають День Матері. Богородиця посідає чільне місце в релігійній свідомості українців.
      День матері цілком присвячений жінкам-матерям. Це день, коли треба висловити привітання і подяку улюбленій мамі за колосальне терпіння і сили, підтримку та любов, а також пролиті сльози і переживання.
      Красу материнства возвеличували завжди – в піснях, картинах, музиці та скульптурі. Окрім пошани до матері в цей день постає й інше питання – велика місія, що лежить на жінці. А саме: стати матір’ю, народити здорове потомство, разом із чоловіком виховати його і прожити вік у пошані та любові. Супровідними до цього питання стають інші – бажання мати дітей, можливість дати їм добре життя і добру освіту, виховати гідними людьми.
      Адже материнство – це не вибір людини, а Божий дар. Якщо дивитись на нього із такої позиції, то й діти, народжені в любові та із Божим благословенням, ідуть у власне життя із добрими намірами, несучи в серці щасливу долю та любов до світу.


Немає коментарів:

Дописати коментар